www.kinderhulp.nl

IN BEELD

Het lijkt zo vanzelfsprekend: elk kind een fiets

Maar voor een deel van de 400.000 Nederlandse kinderen die opgroeien in armoede, is het een grote luxe. Het Nationaal Fonds Kinderhulp helpt op een heel praktische en kindgerichte manier en Rotary helpt graag mee (Youth Service in optima forma).

 

Als elke club twee fietsen inzamelt voor 2015 (die nog in goede fietsconditie verkeren en geschikt zijn voor een middelbare scholier), kunnen we duizend kinderen nog dit jaar blij maken met geluk op twee wielen. Want een fiets is niet alleen een vervoersmiddel, fietsen is ook een manier om vriendschappen te onderhouden op weg naar school en geeft het gevoel erbij te horen. Meedoen? Stuur Kinderhulp een e-mail (j.wezendonk@kinderhulp.nlvoor aanmelding.

Geluk op

twee wielen


Geluk op twee wielen. Het lijkt zo vanzelfsprekend: elk kind een fiets. Rotary ondersteunt Nationaal Fonds Kinderhulp. Voor een deel van de 400.000 Nederlandse kinderen die opgroeien in armoede is een fiets een grote luxe. Het Nationaal Fonds Kinderhulp helpt op een hele praktische manier en Rotary helpt graag mee.

5/18
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...