CLUBNIEUWS

17x bekijk, klik en lees


Handig hulpmiddel

bij beroepeninfo

RC Oosterwolde 


ICook4You 

RC Almere

     

ROCKEN TEGEN ISOLEMENT

RC Hellendoorn-Nijverdal

 

...nationaliteiten telt de kersverse RC Hilversum International, de vierde internationale Rotaryclub in ons land, na Amsterdam, Den Haag en Utrecht.


clubnieuws camping

ZORGELOOS KAMPEREN 

RC Enschede Noord 

 

SOEPELE OUWETJES

Heel bijzondere auto’s deden mee aan de DaDa Cup 2014-rally van RC Schiedam-de Veste. De oudste bolide was een nog goed lopende Bentley 4,5 Brower uit 1936 (zie foto), gevolgd door de zestigjarige Citroën 2CV-A van oud-burgemeester van Schiedam Reinier Scheeres. De opbrengst van de rally gaat naar stichting DaDa, die staat voor een betere kinderzorg.

KORT

WACHTEN OP OOIEVAAR

RC Den Helder vroeg - met een knipoog - gynaecoloog Houben het door hen gesponsorde ooievaarsnest achter bezoekerscentrum De Helderse Vallei te openen. De hoop is uiteraard dat een ooievaar neerstrijkt, maar ‘de spanning of die daadwerkelijk komt, is ook al mooi’, liet directeur

Katelijne van Spronsen weten. 

clubnieuwskort ooievaar
clubnieuws reynaeart

FIETSEN MET REYNAERT DE VOS

Voor de achttiende keer organiseerde RC Hulst afgelopen juni de legendarische Reynaert Fietstocht. De honderden deelnemers fietsten door het Zeeuws-Vlaamse land langs zes Vossenholen voor een stempel en een snack en entertainment. De opbrengst van de gesponsorde tocht gaat dit jaar onder meer naar Women on Wings.

 

Band smeden op platbodem

RC Erbach-Michelstadt (Duitsland),

RC Torland-Houtland (België) en RC Walcheren 

 

 

 

WIE: Wim Boom (RC Wierden)
WAT: eigenaar van Pleisterplaats De Barkel

 


BOTARY 31 AUGUSTUS

Op zondag 31 augustus organiseert RC Maas en Waal de jaarlijkse Botary met preuvenement. Rondom het recreatiegebied de Gouden Ham, tussen Appeltern en Maasbommel, strijden verschillende serviceclubs uit de regio om de pot met het ingelegde roeigeld (dat naar het goede doel gaat). 

clubnieuws botary
clubnieuws botary

RALLY VOOR SPIERONDERZOEK

De opbrengst van Rotary Classic Car Rally, georganiseerd door RC Bussum, heeft 26.000 euro opgeleverd voor onderzoek naar de erfelijke spierziekte SMA (Spinale Musculaire Atrofie). SMA is een dodelijke, genetische aandoening. Het onderzoek wordt gedaan door 

KORT

NA FIETSEN KOMT VLIEGEN

24 uur achter elkaar fietsen met je team tijdens de Spin-inn Marathon is niet niks. De prijswinnaars werden onlangs getrakteerd op een rondvlucht over het wolkenloze Weert. De opbrengst van de marathon gaat naar projecten van de Stichting Peramiho, waarmee RC Weert samenwerkt. Keer meedoen? Op vrijdag 7 november is er weer een Spin-inn Marathon.

www.stichtingperamiho.nl 


GEHESEN VLAG:

BOEKENDAG! 

RC Amersfoort-Regio en

RC Erwitte-Hellweg (Duitsland) 


13 UUR LICHT

MET SUNBOX 

RC Dordrecht 

 

Muziek in en rond

Het Kasteel

RC Coevorden 

 

 

Goedgemutst

RC Wageningen-Bergpoort

 

Clubnieuws | digitaal magazine Rotary Nederland | juli 2014

6/20
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...